Articole filtrate după dată: Sâmbătă, 10 Septembrie 2022

Haidaţ’ pă la noi și deschideți lada cu zestre sălăjeană, într-un decor de început de toamnă, în 10 și 11 septembrie, în Amfiteatrul Parcului Central Municipal.

În acest weekend, aducem în Zalău zestre locală, tradiții deGust, pe care noi, cei pasionați de bogăția tradițiilor noastre, nu vrem să le lăsăm în uitare. Hărnicia și priceperea sălăjenilor, de ieri și de azi, este ceea ce ne străduim să le facem cunoscute și apreciate.

În colaborare cu centrele de informare turistică din comunele Hereclean, Letca, Nușfalău, Plopiș, Sălățig și Șamșud vă așteptăm cu masa plină de bunătăți din gastronomia tradițională sălăjeană.

Valorificăm timpul petrecut în aer liber, împreună cu cei dragi, și ne distrăm și învățăm valoarea lucrurilor făcute de mână la atelierele interactive pentru copii și adulți și ne încercăm norocul la tombola cu premii oferite de meșteri populari și producători locali. Ne încântăm de spectacolul oferit de profesioniștii folclorului sălăjean.

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului „Haidaț' pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană” este organizată de Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și Casa Municipală de Cultură, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Primăriile comunelor Hereclean, Letca, Nușfalău, Plopiș, Sălățig și Șamșud.

Colaboratori: Centrul de Cultură și Artă a Județului Sălaj, Liceul de Artă „Ioan Sima”, Tehno-Print SRL.

Urmăriți pagina evenimentului (bifând „particip” sau „interesat/ă”) pentru a fi la curent cu informațiile privind programul detaliat și update-urile! 

Publicat în evenimente